Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/2/b/8/holmenid.com/httpd.www/lib/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270 Holmen Id - Alison van der Lande

Holmen Id

EnglishNorsk

Alison van der Lande er en britisk PR konsulent som ble suksessfull designer. Hun designer og leverer de lekreste vesker, reisebager og tilbehør.

Alison van der Lande byttet ut sin suksessfulle karriere som PR Manager i London for å sette opp sitt egen veske-imperium. Hun har lykkes å bli enda mere suksessfull som designer, og leverer nå en stadig voksende kolleksjon av kvalitetsvesker. Etter kun få år på markedet er hun representert i butikker som Selfridges, The Conran Shop, Harrods, og har en egen avdeling hos House of Frazer på Oxford Street. Hennes fanskare inneholder kjendiser som Jennifer Aniston, Elizabeth Hurley og Sarah Jessica Parker.

Særlig modellen Venezia har vært en fenomenal bestselger. De unge og trendy velger den store weekend-modellen, mens de mere modne går for skuldervesken. Det er særlig det enkle snittet og de mange fargene som gjør den populær. Også hennes sportkolleksjon og herremodellen Buster Bag har vært store hits. Buster Bag ble brukt av den danske skuespilleren Mads Mikkelsen i James Bond filmen 'Casino Royal', og er populær blant en rekke mannlige verdensstjerner som Daniel Craig og Ewan McGregor.

For mer informasjon om produkter, priser og leveringstid, vennligst kontakt oss på eller telefon: 45152211, eller se www.alisonvanderlande.co.uk

To the top